Content ontwikkeling

Het verhaal van uw organisatie

Bij Emonks begrijpen we het belang van de inhoud op uw website. Het is wat uw bezoekers zien en waar ze zich op richten bij het beoordelen van uw organisatie. Daarom zetten we alles op alles om uw verhaal op een duidelijke, aantrekkelijke en overtuigende manier weer te geven.

STORY

Versterk uw verhaal

Wij beginnen altijd met het verzamelen van informatie over uw organisatie. Dit helpt ons om uw verhaal en uw unieke verkoopargumenten beter te begrijpen. Hierdoor kunnen we de juiste toon en boodschap creƫren die uw doelgroep aanspreekt.

INVENTARISATIE

In kaart brengen van de content

Vervolgens bepalen we welke pagina’s en onderdelen van uw website inhoud nodig hebben. Dit kunnen productpagina’s, over ons-pagina’s, dienstenpagina’s, enz. zijn. We zorgen ervoor dat we voldoende informatie hebben om alle onderdelen grondig te beschrijven.

Samenwerken

Ons doel is altijd om een product te leveren dat de specifieke vereisten en doelen van de opdrachtgever combineert met een gebruiksvriendelijke en effectieve online ervaring.

CONTENT

Het schrijven van de content

Onze copywriters gaan aan de slag met het schrijven van de teksten voor uw website. Zij zullen de informatie gebruiken die we hebben verzameld en zorgen ervoor dat de teksten helder, informatief en aantrekkelijk zijn. Ze houden rekening met zoekmachineoptimalisatie (SEO) en zorgen ervoor dat uw inhoud op de juiste manier wordt geoptimaliseerd.

BEELD

Maken van eventuele fotos of illustraties

Indien nodig, maken onze designers unieke afbeeldingen of illustraties die uw inhoud ondersteunen en versterken. Dit kan foto’s van uw producten, team of locatie zijn of aangepaste illustraties die uw verhaal visueel ondersteunen.