Lancering website

De lancering van uw nieuwe website

Bij Emonks zijn we trots op de websites die we ontwikkelen en lanceren. Het is onze missie om ervoor te zorgen dat de lancering van uw website soepel verloopt en een geweldige online ervaring biedt. Hieronder beschrijven we hoe wij te werk gaan bij het lanceren van uw website.

BACKUP

Archiveren van de oude website

Voor het lanceren van uw nieuwe website is het belangrijk dat de oude website wordt gearchiveerd voor referentie. Dit maakt het gemakkelijker om terug te gaan naar de oude website indien nodig.

HOSTING

WordPress gespecialiseerde hosting

Emonks zorgt voor een hostingoplossing die specifiek is afgestemd op de vereisten van uw WordPress website. Onze hostingpartner garandeert een snelle laadtijd en optimale beschikbaarheid.

Samenwerken

Ons doel is altijd om een product te leveren dat de specifieke vereisten en doelen van de opdrachtgever combineert met een gebruiksvriendelijke en effectieve online ervaring.

OPTIMALISATIE

Geoptimaliseerd voor goede performance

Nadat we grondig getest hebben en er zeker van zijn dat alles naar behoren functioneert, lanceren we uw website naar het publiek. De website is nu beschikbaar en gereed voor gebruik door uw publiek.

LAUNCH

Koppelen met analytics en lancering delen op social media

We koppelen uw website aan Google Analytics om zo beter te begrijpen hoe uw publiek uw website gebruikt. Bovendien delen we de lancering van uw website op onze social media-kanalen om uw publiek op de hoogte te stellen van de lancering en om verkeer naar uw website te genereren.