Web ontwerp

Een ontwerp dat aansluit bij uw brand

Bij Emonks weten we dat het uiterlijk en de stijl van uw website net zo belangrijk is als de inhoud ervan. Daarom zetten we alles op alles om u een webdesign te leveren dat aansluit bij uw bedrijfsidentiteit en uw doelgroep aanspreekt.

STYLEGUIDE

Het opzetten van een styleguide

Wij beginnen altijd met het opzetten van een styleguide. Dit is een document dat de stijl en het uiterlijk van uw website beschrijft, inclusief kleuren, lettertypes, beelden en andere elementen. Hiermee krijgt u een helder beeld van hoe uw website eruit komt te zien en kunnen we deze stijl doorvoeren op alle pagina’s.

STIJL ELEMENTEN

Het maken van stijl elementen aan de hand van wireframe

Met het wireframe als uitgangspunt, gaan onze designers aan de slag met het maken van stijlelementen, zoals knoppen, koppen, social media-icons, enz. Zij zorgen ervoor dat deze elementen aansluiten bij de stijlguide en bij het wireframe.

Samenwerken

Ons doel is altijd om een product te leveren dat de specifieke vereisten en doelen van de opdrachtgever combineert met een gebruiksvriendelijke en effectieve online ervaring.

CONCEPT

Het maken van een eerste ontwerp

Vervolgens werken we aan een eerste ontwerp van de homepagina. Hier gebruiken we de stijlelementen en de stijlguide om een duidelijke en aantrekkelijke lay-out te creƫren. We bespreken het ontwerp met u en staan open voor aanpassingen om ervoor te zorgen dat het aansluit bij uw verwachtingen.

OPLEVERING

De uitwerking van de rest van de pagina's

Eenmaal de homepagina ontworpen is, gaan we verder met de rest van de pagina’s. We zorgen ervoor dat de stijl en het uiterlijk consistent zijn en dat de website goed werkt op desktop, tablet en mobiel. We staan altijd open voor aanpassingen en passen het ontwerp aan waar nodig.