Prorail Btd-Planner

Bekijk website

In opdracht van Tupilak Studio is Emonks aan de slag gegaan met het UX, ontwerp en development van de WordPress website voor de Btd-Planner applicatie van ProRail. Dankzij deze applicatie worden problemen en onderhoud van het spoor op een zo efficiente manier aangepakt.

UX

Uitklap menu

Aangezien de vraag was dat alle pagina’s een plek in het hoofdmenu moesten krijgen kwam ik met dit voorstel. Het betreft een uitklapmenu met extra toelichting per menu-item. Hiermee blijft de website overzichtelijk maar er is er toch toegang tot een groter aantal pagina’s.

square

QUOTE

"Technische kennis en ervaring"

Naast zijn technische kennis en ervaring, zag ik ook het voordeel dat de vormgever van de huisstijl zijn kantoorgenoot is. Na een gesprek kwam Jeff heel snel met een ontwerp preview. Deze heb ik gepresenteerd bij mijn klant en na het doorvoeren van de feedback is de website gebouwd en naar tevredenheid opgeleverd!

Laurens Verwijs

Tupilak Studio

KENNISBANK

Diverse type media inzichtelijk

Door middel van een filter kan je gemakkelijk bladeren door de diverse media bestanden. Deze worden afhankelijk van het type bestand geopend in een pop-up of direct gedownload.

square

SKILLS

Gebruikte technieken

Sass

WordPress

Timber

Sketch

HTML5

Bootstrap 4

Advanced Custom Fields PRO 5

GIT

WERK

Bekijk overige projecten

Vlampijpstraat 94
3534 AR Utrecht
kvk nr: 58526080
06 243 70701
info@emonks.nl