Unikwartier
Unikwartier

Ontdek de sfeer van het Unikwartier

Het Universiteitskwartier in het hart van Utrecht is een unieke en opkomende wijk. De website is een uitstekende bron van informatie voor bezoekers die meer willen weten over dit bijzondere stukje stad. Emonks ontwikkelde de website voor The Projects Online, waarbij het ontwerp is verzorgd door Sven Willemse.

Jaar van oplevering
2019

In opdracht van
The Projects

Ontwerp
Sven Willemse

Bekijk website
www.unikwartier.nl

)
)

Ons bureau heeft trots de website van Unikwartier ontwikkeld, waaronder een interactieve kaart die alle horeca ondernemingen in het universiteitskwartier verzamelt. Deze kaart biedt bezoekers de mogelijkheid om snel en eenvoudig hun favoriete type horeca-onderneming te vinden, dankzij handige filters.

Met een enkele klik op de gewenste onderneming kunnen bezoekers verder ingaan op meer informatie, zoals menu’s, openingstijden, recensies en contactgegevens. Deze functionaliteiten dragen bij aan een uitstekende gebruikerservaring en helpen bezoekers bij het maken van een weloverwogen beslissing.

)
RESPONSIEF

Mobiel vs desktop

De term “mobile first” wordt al jaren besproken, maar de noodzaak om je website mobielvriendelijk te maken is tegenwoordig groter dan ooit. Zorg er daarom voor dat je website snel laadt en een optimale gebruikerservaring biedt op mobiele apparaten. Het is belangrijk om te weten of jouw website mobielvriendelijk is en of deze aan de verwachtingen van jouw gebruikers voldoet. Investeer in de mobiele ervaring van je gebruikers om ervoor te zorgen dat ze op een prettige manier met jouw website kunnen werken, ongeacht waar ze zijn.

)