TBInnovators
TBInnovators

We drive innovation to improve health

TBinnovators is een vooruitstrevend innovatiebureau dat zich richt op de toekomst van digitale zorg. Door hun kennis en ervaring op het gebied van zorg, innovatie en technologie te bundelen, dragen ze bij aan de verandering en verbetering van de gezondheidszorg in de 21e eeuw. Het bureau streeft naar een blijvende impact op deze industrie en is vastberaden om de standaard voor digitale zorg te verhogen. Door deze combinatie van expertise en inzet, biedt TBinnovators innovatieve oplossingen voor de uitdagingen waar de gezondheidszorg vandaag de dag mee te maken heeft.

Jaar van oplevering
2020

In opdracht van
Stoere Binken Design

Ontwerp door
René Verkaart

Bekijk website
www.tbinnovators.nl

RESPONSIVE

Mobiel versus desktop

De term “mobile first” wordt al jaren besproken, maar de noodzaak om je website mobielvriendelijk te maken is tegenwoordig groter dan ooit. Zorg er daarom voor dat je website snel laadt en een optimale gebruikerservaring biedt op mobiele apparaten. Het is belangrijk om te weten of jouw website mobielvriendelijk is en of deze aan de verwachtingen van jouw gebruikers voldoet. Investeer in de mobiele ervaring van je gebruikers om ervoor te zorgen dat ze op een prettige manier met jouw website kunnen werken, ongeacht waar ze zijn.

)
)
REFERENTIE

Stoere programmeur met F1 snelheden en gevoel voor finesse

Jeffrey is mijn go-to WordPress programmeur als ik frisse marketing websites voor klanten mag maken. Hij heeft de snelheid van een F1 racewagen, maar blijft altijd scherp op de details en finesse van het ontwerp. Hij zet mijn ontwerp niet alleen goed om, maar voegt meerwaarde toe waar de klant uiteindelijk weer voordeel van heeft.

René Verkaart - Stoere Binken Design