Wireframe en research

Het fundament van uw nieuwe website

Bij Emonks staan gebruikerservaring en effectieve functionaliteit centraal bij elk project. Voor elke website of app die we ontwikkelen, volgen we een beproefd proces om deze doelen te bereiken. Dit proces omvat wireframing en UX design.

INVENTARISATIE

In kaart brengen van wensen

Het project begint met het in kaart brengen van de wensen en vereisten van de opdrachtgever. Wij luisteren naar de specifieke doelen en verwachtingen en bespreken hoe we deze kunnen vertalen naar een gebruiksvriendelijke en effectieve online ervaring.

TECHNISCH ONTWERP

Uitwerken van functionaliteiten

Vervolgens werken we de functionaliteiten en functionaliteiten uit. Hierbij evalueren we welke features en functionaliteiten het meest geschikt zijn voor de specifieke situatie van de opdrachtgever. We houden altijd rekening met de gebruiksvriendelijkheid en effectiviteit van de website of app.

Samenwerken

Ons doel is altijd om een product te leveren dat de specifieke vereisten en doelen van de opdrachtgever combineert met een gebruiksvriendelijke en effectieve online ervaring.

UX

Uittekenen van wireframe

Met de uitgewerkte functionaliteiten maken we een wireframe, een schematische weergave van de website of app. Hierbij richten we ons op de structuur, de navigatie en de algemene indeling. Dit wireframe geeft ons een duidelijk beeld van hoe de site eruit zal zien en hoe de gebruiker door de site of app zal navigeren.

DEMO

Interactief prototype

Tot slot maken we een interactief prototype van het wireframe. Hiermee kunnen we de gebruiksvriendelijkheid testen en zorgen we ervoor dat alles soepel en intuïtief werkt voordat we beginnen met de echte ontwikkeling van de website.