WordPress development

WordPress website ontwikkeling op maat

Bij Emonks zijn we gespecialiseerd in WordPress-ontwikkeling en weten we hoe we een website moeten opzetten die zowel functioneel als visueel aantrekkelijk is. Ons doel is altijd om een product te leveren dat de specifieke vereisten en doelen van de opdrachtgever combineert met een gebruiksvriendelijke en effectieve online ervaring.

MAATWERK

WordPress maatwerk thema

We beginnen altijd met het ontwikkelen van een uniek, op maat gemaakt WordPress-thema. Hiermee krijgt uw website een uniek uiterlijk en functioneel ontwerp dat specifiek is afgestemd op uw bedrijf en uw doelen.

FRONT-END

De nieuwste HTML en CSS-technieken

Onze ontwikkelaars werken altijd met de nieuwste HTML- en CSS-technieken en methoden. Hierdoor kunnen we ervoor zorgen dat de website er professioneel uitziet en snel en effici├źnt laadt.

Samenwerken

Ons doel is altijd om een product te leveren dat de specifieke vereisten en doelen van de opdrachtgever combineert met een gebruiksvriendelijke en effectieve online ervaring.

OPTIMALISATIE

Geoptimaliseerd voor goede performance

Performance is een belangrijk aspect van elke website en we zorgen ervoor dat de website van onze klanten snel laadt en zonder problemen functioneert. Dit betekent dat we aandacht besteden aan zaken als het optimaliseren van afbeeldingen, het gebruik van snelle hosting en het beperken van onnodige code.

RESPONSIVE DESIGN

Goede responsiviteit voor desktop, tablet en mobiel

Met steeds meer mensen die op mobiele apparaten browsen, is het belangrijk dat uw website op al deze apparaten goed functioneert en er mooi uitziet. Bij Emonks zorgen we er daarom altijd voor dat de website responsief is en er goed uitziet op desktop, tablet en mobiel.