Uw betrouwbare partner voor WordPress-oplossingen

Uw betrouwbare partner voor WordPress-oplossingen

Info

De kracht van WordPress als CMS

WordPress is niet voor niets enorm populair als CMS. Het is veilig en biedt een uitgebreide bibliotheek met prestatie- en gebruikersverbeterende plug-ins. Bovendien is het eenvoudig om er op verder te bouwen. Het maakt het aanpassen aan zoekmachine-algoritme-updates en het volgen van best practices voor SEO een eenvoudige taak.

Gebruiksvriendelijk

Alles onder controle

WordPress is een gebruiksvriendelijk en intuïtief CMS voor inhoudsbeheer en onderhoud. Dit betekent dat u tijd en kosten bespaart bij het ontwerpen en opnieuw opbouwen van websites. Het is eenvoudig om unieke velden en formulieren toe te voegen en sociale media te integreren, waardoor u uw publiek kunt vergroten en in contact kunt blijven met uw klanten.

REFERENTIE

Constructief, proactief en professioneel.

Emonks was voor ons een ideale partij voor het creëren van onze website. De manier waarop Jeffrey proactief met ons meedacht en ons meenam in eventuele alternatieven gaf ons de ruimte om autonome keuzes te maken op basis van het advies van een echte professional. Samenwerken met Emonks is van harte aan te bevelen.

Sam Moeke - Motivatiemeesters

OVER

WordPress specialist met ruime ervaring

Emonks is een bedrijf onder leiding van Jeffrey Pisa, een veelzijdige en gepassioneerde webdesigner en WordPress ontwikkelaar uit Utrecht. Wij bieden oplossingen voor al uw webgerelateerde uitdagingen. Of u nu een nieuwe website nodig heeft, uw huidige site een upgrade verdient of als grafisch ontwerpbureau op zoek bent naar iemand die uw WordPress-projecten kan uitvoeren, wij zijn er om u te helpen!